Welkom! Mijn naam is Christiaan van Os…

Ik ben een betrokken, motiverende en inspirerende coach en trainer. Ik help millenials en young professionals die willen groeien en bereid zijn in de spiegel te kijken, hun volgende stap te maken, zodat ze de mens kunnen zijn die ze graag willen zijn.

Door persoonlijke en krachtige individuele coachingssessies en groepstrainingen leren mijn cliënten zichzelf beter kennen, maken ze korte metten met oude patronen en laten ze nog meer hun licht schijnen.

Het inspireert mij enorm wanneer cliënten de bereidheid tonen om met hun eigen proces aan de slag te gaan. Als ze dat doen, is alles mogelijk.

Zelf ben ik al vanaf mijn 16de intensief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Een heftig ski-ongeluk, waarbij ik mijn rug op 3 plaatsen brak, zette mijn wereld op zijn kop en deed me beseffen wat er toe doet in mijn leven en wat helemaal niet.
Zo leerde ik dat het zelf heb te doen, maar niet alleen en dat als ik iets van mijn eigen leven wilde maken, ik in actie heb te komen.

Ik las alles wat los en vast zat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en volgde veel trainingen, onder andere op het gebied van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Vanaf 2012 startte ik, naast mijn baan als economieleraar, als coach/trainer waarbij ik vooral binnen het onderwijs vele trainingen heb mogen verzorgen en een steentje bij heb kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onderwijzend Nederland.

Opleidingen

Van 2004-2008 studeerde ik bedrijfseconomie aan de VU in Amsterdam. Na het behalen van mijn Master, ben ik zijdelings het onderwijs in gerold en heb daarom in 2011 mijn eerste graads diploma van de lerarenopleiding bedrijfseconomie behaald. In 2017 besloot ik de NLP Trainers training te volgen, die ik begin 2018 met succes afrondde. Zie voor meer informatie ook mijn LinkedIn profiel.

Wat ik graag doe

Naast dat ik ontzettend van mijn werk geniet, zit ik vaak op de racefiets, ben ik gek op natuur en dieren en speel ik elke dag op de piano. Ook lees ik zo’n 25 boeken per jaar, non-fictie en fictie door elkaar.

Wat te verwachten op deze website

Op deze website vindt je het laatste nieuws omtrent mijn coaching- en trainingsaanbod. Ook schrijf ik met regelmaat blogs over persoonlijke ontwikkeling met praktische tips zodat jij hier als lezer gelijk mee aan de slag kan. Op de hoogte blijven? Meld je aan via onderstaand formulier.

Kom in contact

Met mij in contact komen kan op verschillende manieren:

Graag tot ziens!

Christiaan

>